понеделник, 8 юни 2009 г.

Днешното награждаване, всички се надяваме, ще се превърне в истински празник.


Шампионът на България ще получи своята титла в 20 часа на стадион "Георги Аспарухов". За всички сини фенове ще бъде отворен сектор А. Бих казала САМО сектор А.
На първия отбор ще бъдат връчени шампионската купа и златните медали. Трофей ще получи и още един тим на “сините” с титла - дублиращият състав, който също стана първи един кръг преди края.
Основният състав на “сините” спря тренировките и е разпуснат още от петък. Причината - в протоколния последен мач от първенството срещу “Пирин” в Благоевград в събота ще играе дублиращият тим. Логично никой от първия отбор обаче не тръгна на почивка, нито един от чужденците не пое отрано към родината си. Всички останаха за награждаването довечера.
Всичко е добре. Но защо ще бъде отворен САМО сектор А? Като се има предвид огромният брой привърженици на шампиона, предвиждам истинска лудница. Ще трябва да се влиза рано рано, в жегата, в работен ден. Пълна глупост, според мен. Може би положителното е, че награждаването ще бъде предавано прако по телевизията (РИНГ ТВ са се заели с тази задача). Но какво е да гледаш как любимият ти отбор получава своите златни медали по телевизията, а какво е да наблюдаваш това на живо?

1 коментар:

  1. това е като да гледаш Мона Лиза в мозея на живо или да гледаш документален филм за нея...разбираш подробностите, но губиш от чувството :)

    ОтговорИзтриване