вторник, 2 юни 2009 г.

Протести на футболни фенове пред полското посолство


Тази драма потресе и привържениците на станалия в неделя футболен шампион на България. Националният клуб на привържениците на "Левски" изрази дълбоко възмущение от скандалното поведение на „българите” от Асеновград, които най-безсрамно съдействаха на насилственото отнемане на две български деца и предаването им на един чужд гражданин. Възмущението бе изразено в покана за протест, която бе публикувана в сайта на феновете. Освен това преди двубоя с Миньор Перник, на който се очакваше да има доста хора, предвид възможното печелене на титлата, се раздаваха листовки, призоваващи феновете да отидат пред посолството на Полша. А ето и какво пишеше в съобщението за протеста, каквото получих и аз:

НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕМ
ПОДКРЕПИ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА

1. Съгласен ли си Българските деца да бъдат отвличани от родината им и предавани на чужденци?

2. Съгласен ли си един Български баща да бъде насилствено лишен от чедата си пред равнодушния ти поглед?

3. Съгласен ли си прогнилата ни от корупция съдебна система да бъде параван за лишаването на майка България от нейното бъдеще?

4. Искаш ли утре да видиш как Павел печели олимпийски медал под полски флаг или Николета приема нобелова награда от името на полша?

5. Готов ли си да слушаш подигравателния присмех на надменни чужденци които се хвалят, че са дошли в собствения ти дом и са отнели без съпротива две от децата ти?

АКО НЕ СИ, ЕЛА С НАС НА ПРОТЕСТА ПРЕД ПОЛСКОТО ПОСОЛСТВО!!!
НАЧАЛО: СЛЕД МАЧА С МИНЬОР ПЕРНИК!!!
СБОРЕН ПУНКТ: КАСИТЕ НА УЛ."ТОДОРИНИ КУКЛИ", ДО НОВОТО ОБЩЕЖИТИЕ НА ЮНОШИТЕ!!!

Нека всички си подадем ръка и не позволим върху лицето на България да бъде лепнат и този позор.

ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО - ТОВА СМЕ НИЕ!!!

НЕКА НАПРАВИМ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДВЕ НАШИ ДЕЦА ДА РЕЦИТИРАТ „АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ", ВМЕСТО ДА ЖИВЕЯТ ЖИВОТА СИ СЪС СПОМЕНА ЗА ВЕЧНО ПИЯНАТА СИ МАЙКА.

ПАВЕЛ И НИКОЛЕТА СЕГА СА НАШАТА "ШИПКА" И "СЛИВНИЦА".

БЪДИ ЛЕВСКАР - ЗАЩИТИ БЪЛГАРИЯ!!!

Приканваме всички жители на Република България, които им е омръзнало да бъдат унижавани от собствената си държава, да се присъединят към шествието, което ще стигне полското посолство около 20ч, в неделя! Не бъдете безразлични! Нека бъдем единни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар